Over ons!
Mijn naam is Yelle Vanhalst. Ik sloeg het roer om na de zeevaartschool in Oostende. Toen begon het avontuur! Met de golven van de zee spoelde het schip aan in Koksijde, de hotelschool “Ter Duinen”. Na het behalen van het diploma hotelbedrijf vaarde ik verder en meerde aan in De Haan.
In De Haan stapte ik aan wal van een bijzondere bistro. In deze bistro ‘De Kruidenmolen’ leerde ik de eerste stappen zetten in de keuken onder leiding van Chef Stijn. Ondertussen volgde ik de patisserie opleiding in Spermalie Brugge. Al vlug groeide ik door naar zijn Souschef.
Op een dag ontmoette ik een Chef met meer dan 50 jaar ervaring in de gastronomie genaamd Steve Vanparys. Steve was op zoek naar een jonge kok met veel ambitie om zijn zaak “Studio Styves” over te nemen.
Een nieuw avontuur ging ik samen met Steve tegemoet, onder de naam Catering Vanhalst.